Sopimus- ja toimitusehdot lyhyesti

 • Nämä ehdot sisältävät yleiset sopimus- ja toimitusehdot, joita sovelletaan kaikkiin verkkosivuillamme Anneli Keinoinen (jäljempänä ”myyjä”) listattujen tuotteiden myyntiin ja toimituksiin.

 • Tehdessään tilauksen, asiakas sitoutuu noudattamaan Sopimusehtoja.

 • Tuotteiden tilaaminen edellyttää, että asiakas hyväksyy Sopimusehdot.

 •  Tehtyäsi tilauksen ja valittuasi maksutavaksi Pankkisiirron tarkistamme saatavuuden varstosta ja ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun voit maksaa tilauksen.
  – Mikäli tuotteen toimitustavaksi on valittu Posti, annamme tuotteet toimitettavaksi viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saamisesta tilillemme.

   Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan kyseessä olevan tuotteen osalta. Ilmoitamme mahdollisista toimitusviiveistä asiakkaalle ja sovimme kaupan perumisesta tai viivästyneestä toimitusajasta.

 • Anneli Keinonen verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tai vaihtaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotteen kaikki tuotelaput on oltava kiinni alkuperäisellä ehjällä sinettinauhalla. 

 • Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä myyjälle. 

 • Myyjä ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ulkopuolisten, myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien asioiden johdosta.

Nämä ovat toimitusehdot lyhyesti, katsothan yksityiskohtaiset sopimusehdot jäljempänä.

1. Asiointi 

Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan suoraan omilla tunnuksillaan. Kirjautuminen nopeuttaa asiointiasi verkkokaupassa ja lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus saada erityisiä etuja ja tarjouksia sähköpostiisi. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

2. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kampanjatuotteet). Tuotteiden hinnat toimitetaan veloituksetta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Myyjä pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. 10,00€ hintaisen tuotteen hinta on 1,00 euroa).

3. Toimitusaika

Toimitamme koko Suomen alueelle. Jos haluat tilata ulkomaille, ota meihin yhteyttä.
Tehtyäsi tilauksen tarkistamme saatavuuden varstosta ja ilmoitamme sinulle jonka jälkeen voit maksaa tuotteen.
 Jos tilatessa on valittu toimitus Postillajätämme tuotteet toimitettavaksi viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta tilillemme. Toimitusaika on suuntaa antava ja siihen voi tulla poikkeuksia. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

4. Toimitustavat

 • Nouto myymälästä: maksuton

 • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilausta noudettaessa (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti).

 • Myyjän vastuu tilauksesta ja toimituksesta kestää tuotteen luovutushetkeen saakka.

5. Maksutavat

 • PayPal: Tuotteet toimitetaan heti.
 • Postiennakko: Tuotteet toimitetaan heti, maksetaan Postissa.
 • Lasku: Tuotteet toimitetaan kun lasku on maksettu.

6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kuluttaja-asiakkaillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla kiinni kaikki tuotelaput alkuperäisellä ja ehjällä sinettinauhalla. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta tai oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Asiakas vastaa tuotteen palautuskuluista.
Palauttaessa tai peruttaessa pyydämme ilmoittamaan seuraavat asiat.

 • Palautuksen syyn (mikäli viallinen tai väärä tuote)

 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan haluatteko:

a.) Palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille.

b.) Saada tilalle oikean tuotteen tai saman tuotteen (ilman vikaa) 

c.) Voimme myös lähettää vastaavan tuotteen viallisen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen tai vaihtaessa kalliimpaan tuotteeseen veloitamme erotuksen asiakkaalta)

Myyjän-verkkokaupasta ostetun tuotteen voi palauttaa Postilla tai suoraan myymälään. Pyydämme palauttamaan tilauksen täytetyn palautuslomakkeen kera ja alkuperäisessä pakkauksessa tai muutoin hyvin pakattuna. Lähetys osoitetaan myyjän osoitteeseen ja sen tulee sisältää edellä mainitut tiedot. Edellä mainitut tiedot tarvitaan tuotepalautuksen yhteydessä myös siinä tapauksessa, että tuote palautetaan myymälään.

Pyydämme huomioimaan, että rahat palautetaan ilmoitetulle pankkitilille jälkikäteen kohtuullisen ajan kuluessa – myymälässä ei voida hoitaa verkkokaupan rahapalautuksia.

7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: anneli(at)annelikeinonen.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun 050 367 0362 

8. Vastuu

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

9. Ylivoimainen este

Myyjä ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy annelikeinonen.fi -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).

Emme vastaa toimituksen estymisestä tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden tai virheellisesti ilmoitettujen yhteystietojen vuoksi.

10. Immateriaalioikeudet

Anneli Keinonen verkkokauppa on yrityksen Anneli Keinonen Oy omaisuutta ja sen kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

Tuotekorttien ja tuotteiden esittäminen ja jakaminen on 
sallittu ja suotavaa.
Verkkokaupan kuvat kuuluvat myyjälle ja myyjän yhteistyökumppaneille. Niiden käyttö ja kopioiminen muuhun kuin yksityiseen käyttöön on kielletty.

11. Yhteystiedot

Anneli Keinonen Oy / annelikeinonen.fi
Kulmakatu 2, Keikyä
32730 SASTAMALA

Myynti ja asiakaspalvelu:
p. 050 367 0362
anneli(at)annelikeinonen.fi

Tekninen tuki:
atte(at)annelikeinonen.fi

12. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.