Suomalaisen luonnon inspiroimaa

Vaatteissa, asusteissa ja sisustustekstiileissämme yksitysikohdat ovat tärkeitä. Materiaalit, värit, kuviot ja mallit yhdistyvät ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi.

Kaikki myös suunnitellaan ja valmistetaan 100% Suomessa. Ekologisilla ja myrkyttömillä väreillä painetut kuva-aiheemme pysyvät kauniina eivätkä irtoa tai lohkeile. Kiertämättömistä neuloksista valmistetut vaatteemme pitävät muotonsa ja säilyttävät kauniit sävynsä.

Loppuunmyynti

Myymälä keikyän entiseltä meijeriltä siirtyy kokonaan verkkokauppaan ja puhelin- tai säköpostitilauksiin. 

Vielä tämä viikko pakataan loppuja tuotteita pois meijeriltä. Voit tulla muuttolaatikoiden sekaan tekemään viime tipan löytöjä. 

Soitathan ensin varmistaaksesi, jotta olemme paikalla. 

Käsinpainettuja pukeutumispaitoja (paljon S kokoja, vähän XXL ja 3XL kokoja), taidekasseja, käsintehtyä paperia, silkkihuiveja,

palakankaita, tilkkuja, huopaa, taidetekstiilejä, kaupanpäällisiä, yksityisiä ja yrityksen kalusteita, malli / räätälinnukkeja, painokehikoita, 50 hengen kahviastiasto, ym… ym. 

Tiedustelut ja tilaaminen verkkokaupasta

Verkkokaupan varastotilanne ei pidä tällä hetkellä paikkaansa.

Tilaaminen onnistuu helpoiten puhelimitse 050 367 0362, Facetime-videopuhelulla (iPhone) jolloin voi myös näyttää mitä on saatavilla tai sähköpostilla anneli(at)annelikeinonen.fi

Mikäli tuotteita ei ole saatavilla, voimme tarjota vaihtoa toiseen lähes vastaavaan tuotteeseen (yleensä värin tai kuva-aiheen vaihto, mikäli esim. kokoa on saatavilla). Lähetämme toki myös kuvan vaihtoehtoisesta tuotteesta.

Ilmainen toimitus